Window4u-ico
Skip naar hoofdinhoud

Wie zijn wij?

Hartelijk welkom op de website van A1-pui en A1-kozijn. Uw leverancier voor kunststof kozijnen, verschillende typen puien, deuren en HR++ of HR+++ glas voor zowel de particuliere als zakelijke markt. We leveren daarnaast ook aluminium puien en kozijnen.

Onze kunststof kozijnen en puien (Aluplast profiel) worden in Duitsland geproduceerd met de Duitse keurmerken en minimaal te vergelijken met de bij ons bekende KOMO en SKG keurmerk. Een A1 product in alle opzichten. Al onze kozijnen, deuren en vouw- en schuifpuien worden volledig machinaal en computergestuurd geproduceerd. Dit staat garant voor topkwaliteit.

We kennen geen tussenhandel en we kunnen ook de operationele kosten laag houden. We hebben wel een showroom waar u voorbeelden aantreft van diverse typen kozijnen. We leveren uw producten op locatie en kunnen desgewenst monteren met ons eigen montageteam. In Emmen (Schoonebeek) hebben we onze Nederlandse opslag en overslag gevestigd. U kunt indien gewenst ook daar de bestelde producten afhalen.

Of het nu om één kozijn/pui gaat of om grootschalige projecten, A1-Kozijn staat altijd garant voor topkwaliteit tegen een zeer voordelige prijs! Een zeer concurrende prijs zonder afbreuk te hoeven doen aan de hoge kwaliteit van het product.

Via onze website of gewoon per email – info@a1-kozijn.nl – kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor de maatwerkoplossingen, welke u een eerste indicatie geeft van de kosten. Staat uw type kozijn of pui niet in onze webshop of heeft u vragen dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze verkoop-adviseurs, zij helpen u graag.

A1-kozijn en A1-pui maken deel uit van REMAX vastgoed BV. Jan Meijerink en Peter van de Zwan zijn de initiatiefnemers en grondleggers.

Contact ons via email.

De waardering van www.a1-kozijn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.1/10 gebaseerd op 15 reviews.