Window4u-ico
Skip naar hoofdinhoud

Wat zijn zoal de opties, mogelijkheden:

Er zijn veel opties voor kunststof kozijnen. De investering hoeft je niet veel geld te kosten als je meer weet over de prijzen. De reden dat veel mensen voor kunststof kozijnen kiezen is omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn (zie ook: voordelen kunststof kozijnen).

Direct weten wat de totale prijs is als het om meerdere kozijnen gaat? Neem met ons contact op.

Welke opties zijn er nu eigenlijk? Hieronder vindt u allerhande opties voor kunststof kozijnen:

 1. RAL kleur, uitstraling (houtachtige look bijvoorbeeld)
 2. Horren
 3. Ventilatieroosters
 4. Isolatie
 5. Rolluiken en screens
 6. Vensterbanken
 7. raamdorpels
 8. Roeden (verdelingen in het raam; voor een mooi effect)
 9. Vlak vs. verdiept profiel
 10. Type glas (dubbel glas/enkel glas)
 11. Speciale vormen
 12. Eenvoudige opening
 13. Sterkte (bijv. kozijnen die inbraakwerend zijn)

Zoals je ziet zijn er veel opties waar je uit kunt kiezen bij kozijnen van kunststof. De prijs hangt voornamelijk af van de keuzes die je maakt. Soms is het verstandig om iets meer te betalen zodat je op den duur er meer profijt uit kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan de keuze enkel glas vs. dubbel glas. De aanschaf van enkel glas is vele malen goedkoper, maar met dubbel glas kun je jaarlijks honderden euro’s besparen. Warmte gaat namelijk voor een groot deel verloren via de ramen. Daarom is een investering in isolerend glas zeker de moeite waard.

Opties voor/na aanschaf

Er zijn ook opties die na de plaatsing van de kozijnen kunnen worden geplaatst. Denk aan horren, rolluiken, screens en roeden. Soms is het zelfs mogelijk om bepaalde opties zelf te plaatsen (denk aan horren). Als je handig bent kun je geld besparen door dergelijke klusjes zelf uit te voeren.

Lage prijzen bij kunststof kozijnen

Bij kunststof kozijnen spelen de isolatie en de lage prijzen een grote rol bij de doorslag van je keuze. De reden dat veel mensen kunststof kozijnen kiezen is omdat er volop mogelijkheden zijn. Er zijn veel verschillende maten en kleuren mogelijk en dat zou voor jou ook de reden kunnen zijn dat je hiervoor gaat kiezen. Zijn je kozijnen toe aan vervanging en wil je iets wat je nauwelijks hoeft te onderhouden? Dan hoef je nu niet langer zoeken, want dan zijn de kunststof kozijnen een prima oplossing. Maak er daarom gebruik van en vraag offertes aan bij jou in de regio en dan weet je wat de specialist vraagt voor alle werkzaamheden en materialen. Je kunt binnen korte tijd genieten van alle voordelen die de kunststof kozijnen met zich meebrengen en dat zijn er meer dan je denkt. Maak daarom de keuze voor kunststof kozijnen zodat je er weinig omkijken naar hebt, maar wel veel voordelen ervaart!

De waardering van www.a1-kozijn.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 7.1/10 gebaseerd op 15 reviews.